Slip af med dræbersneglene

Dræbersnegle er et af de mest ødelæggende dyr vi har i vores haver. En køkkenhave eller urtehave kan hurtigt blive ødelagt af sneglene.

Der findes mange husråd med øl-fælder og diverse sneglegift, men den eneste permanente løsning som ikke kræver vedligeholdelse er et sneglehegn.

Et sneglehegn kan være udformet på forskellige måder, det mest udbredte er bukket to gange i specielle vinkler så dræbersnegle og andet utøj ikke kan kravle over det.

En anden løsning kan være et elektrisk hegn der giver sneglende et stød når de kravler op af det.

For at undgå dræbersnegle er sneglehegnet helt klar den bedste løsning, det holder simpelthen sneglene ude af det område der er hegnet ind.

Sneglehegn kan hurtigt blive en stor investering hvis det er et større område man skal have hegnet ind.

Hvis vi kigger på det danske marked hævder LH-sneglehegn at have Danmarks billigste snegle hegn, deres hegn koster kr. 48 pr. meter.

Der er heldigvis flere tyske leverandører på markedet som oven i købet har webshops der sender til Danmark.

Hos http://www.beckmann-kg.de/ finder vi et billigt sneglehegn til kun kr. 28 pr. meter – det er en besparelse på hele 42% i forhold til Danmarks billigste!

Et elektrisk hegn kan købes hos http://www.schnecken-elektrozaun.de/ for omkring kr. 35 pr meter – stadig billigere end et almindeligt dansk hegn.

Undgå hovedpinen, hold sneglene væk med et effektivt og billigt sneglehegn købt i Tyskland.

Se Sparty´s spændende sparetips her.