Se filmen og bliv meget klogere, eller læs om hvad sparty.dk kan gøre for dig herunder.


Filmen er produceret af produktionsselskabet Ballistic, Film, Foto & Animation

Sparty.dk er portalen der hjælper danskerne, med at spare penge på alt fra øl og sodavand, til bilreparationer.

Grænsehandel behøver nemlig ikke kun handle om billig vin og slik i ekstra store poser. Hvis man som forbruger holder lidt øje med mulighederne, så kan der være rigtig mange penge at spare.

Sparty.dk sørger for at danne overblikket over mulighederne, og tilbyder et kæmpe index med fokus på de områder, hvor der for alvor er penge at spare.

Med en let kategori oversigt, er det nemt at finde frem til den butik der tilbyder netop det man er på jagt efter.

En anden mulighed er at bruge grænsehandelssøgningen, det er vores søgemaskine der giver mulighed for, at planlægge turen over grænsen. Hvis du ved at din tur over grænsen går til Fleggaard, så kan du i søgebjælken definere at du søger efter en optikker i nærheden af Fleggaard, så finder Sparty.dk automatisk den optiker der ligger tættest på, så nu er det blevet endnu nemmere at spare penge.

Her på sitet finder du også en masse spændende artikler, under nyheder finder du en masse nyheder omkring grænsehandel, det gør det nemt at følge med i udviklingen omkring nye butikker, special-arrangementer og lignende.

Menu punktet sparetips, er meget sigende en række gode idéer til, hvor der er penge at spare, ofte er artiklerne også krydret med prissammenligninger, der hurtigt viser hvor meget der er at spare på en vare når man sammenligner med Danmark

Sparty.dk, Råd til mere – lige overgrænsen