PRISS – Ny kæde af Grænsebutikker

PRISS – Ny kæde af Grænsebutikker

Priss Grænsebutikker

Fleggaard, Fakta og de andre grænsebutikker får i Tyskland konkurrence af PRISS, som åbner butik nr. 6 i Købmandsgaardens tidligere lokaler i Harrislee, tæt på Padborg grænseovergang.

Kæden har i forvejen butikker langs grænsen i Burg på Fehmern, ved grænsen i Rens, ved Møllehus grænseovergang, i Flensborg og sluttelig, der hvor eventyret startede, i Süderlügum.

Konkurrencen om grænsehandlen forstærkes for tiden, idet både Fakta med sine 3 butikker og nu PRISS med 6 butikker, prøver at kapre markedsandele fra mastodonten Fleggaard.

Grænsekøbmand Niels Sterndorff kommer netop fra Fleggaard, hvor han var direktør i 6 år. Derudover har han været direktør i Føtex i adskillige år. Så med den baggrund i bagagen ved han hvilke udfordringer der venter og hvilke tiltage der virker !

Som Niels Sterndorff siger : ” Jeg har en lille smule erfaring med både grænsehandel og detailhandel”

Niels Sterndorff og PRISS blev for alvor kendt i den brede offentlighed, da man lavede et vel tilrettelagt PR-Stunt, ved at tilbyde nøgne personer gratis indkøb. Det blev et tilløbsstykke for både nøgne kunder og danske, som tyske medier, der rapporterede flittigt fra kædens åbning i Süderlügum.

Se PRISS´tilbudsavis her eller gå til oversigten over PRISS butikkerne her

Husk også at der er mange penge, at spare ved at kigge forbi en tysk optiker, når du alligevel er nede over grænsen. Se her hvilke optikere der ligger i grænse området.