Outlet Shopping i Tyskland !

Outlet Shopping i Tyskland !

Designer Outlet ligger blot 40 km fra Hamburg i det idylliske Schleswig-Holstein, og her kan du finde dine favoritdesignerbrands nedsat med 30 – 70 % hele året rundt. Outlet i Tyskland er blevet et hit for mange danskere. Ikke mindst her i det nordlige Tyskland, som ligger tæt på grænsen.

Designer Outlet Neumünster er for de, der elsker at shoppe i en god og afslappende atmosfære. Beliggenheden er ideel for danskere på besøg eller gennemrejse i Tyskland. Outlet i Tyskland kan også kombineres med en gang grænsehandel eller besøg i Hamborg eller Flensborg.

Her kan du finde et stort og lækkert udvalg af tøj, tilbehør og fodtøj, elegante ting til hjemmet og smart sportstøj. Oplev designershopping, når det er bedst – med masser af nye trends og fantastiske priser på fede mærker som Armani, Boss, Gant, Levis, Esprit, Lacoste og mange flere !

Med Bil

Kommer du med bil, som de fleste danskere gør, når de besøger denne outletby, er der ikke noget problem. Der ligger et stort parkeringsområde med masser af gratis parkeringspladser lige ved siden af Designer Outlet Neumünster. Mandag – lørdag, 10 – 20 Lukket søn- og helligdage

Fra A7
 Afkørsel 15 “Neumünster Süd” – følg B205 – fortsæt til “Industriegebiet Süd”
Fra Neumünster City
Følg Altonaer Straße (K16) – drej til venstre ad Oderstraße – følg parkeringsskiltningen.

Med offentlig transport

Man kan dog også gøre brug af offentlig transport. Neumünster togstation ligger en kort taxitur derfra, eller man kan tage med bus nummer 7 eller 77. Busserne kører hvert 15. minut og standser foran centeret.

Designer Outlet Neumünster har indsat en rutebilsservice fra Hamburg og Kiel fredag og lørdag, to gange om dagen.

Åbningstider : Mandag – lørdag, 10 – 20 Lukket søn- og helligdage

Butikker i Flensborg m.m – på vej til Neumünster !

Nyheder om Grænsehandel