United Shops Padborg – alt du har brug for samlet

United Shops Padborg, ny sammenslutning af kendte butikker

En udestue, 42 liter benzin, et bibbib spil, 7 flasker god Amarone,  en Chanel no 5 og så lige en HappyMeal til hjemturen, Alt det kan du få hos United Shops.

D. 19. marts 2014 starter en helt ny æra indenfor grænsehandel, da de succesrige butikker Poetzsch Padborg og Otto Duborg går sammen med flere andre butikker og starter United Shops Padborg.

På den måde kan der tilbydes et kæmpe stort sortiment, flere forskellige rabatter og tilbud, sjove events og sidst men ikke mindst samlede tilbud og god service.

Hvem går sammen?

–        Poetzsch Padborg

–        Otto Duborg

–        Duborg Toys

–        Otto Duborg Byggecenter

–        McDonald’s

–        Cafeteria hos Poetzsch Padborg

–        Duborg Diner

–        Beauty Shop

–        Die Blaue Elise

–        SB Tanktreff

–        Holidayland

Hvor?
Industrieweg Harrislee i Tyskland. Butikkerne ligger hvor de altid har ligget, men samarbejdet i mellem dem er ganske nyt. Sammen er vi stærkere, sammen kan vi tilbyde mere, sammen giver vi bedre priser og sammen gør vi det bedste for vores kunder, udtaler de.

D. 19. marts blev dørene slået op, ikke kun med en stor samlet tilbudsavis fyldt med gode tilbud fra alle butikker, men også med gratis blomster til de første 2.500 kunder og med en spritny app med ekstra fordele for dem, der henter den.

For at illustrere vores samarbejde giver United Shops også deres kunder kr. 200 rabat i Otto Duborg Byggecenter hvis de køber for min. kr. 1.500 ved Otto Duborg og/eller Poetzsch Padborg. Dette er blot en af de mange fordele der vil være ved at handle ved United Shops.

United Shops kan som de første i grænsehandlen tilbyde en gratis app, hvor eksporterklæringen kan laves på smartphonen, herefter genereres en QR-kode som scannes i butikken og der printes en eksporterklæring lige dér. Det gør arbejdet med eksporterklæringer nemt og hurtigt for kunderne.

Det er fokus på kunderne der er i højsædet hos United Shops. Med spændende events, god service og fordelagtige priser handler det om at give kunderne den bedste oplevelse med grænsehandel ved den dansk-tyske grænse.

Her kan du se kortet over de butikker der er gået sammen under navnet United Shops Padborg:

Kort over United Shops
se mere på www.unitedshops.dk