Tysk autoværksted, din genvej til billig service

Tysk autoværksted, din genvej til billig service

Service på bilen i Tyskland

Hvis det er blevet tid at finde et værksted til det periodiske service eftersyn på din bil, så kan det godt betale sig at kigge ned over grænsen. Find dit næste værksted i Tyskland.

Service på bil i Tyskland viser sig ofte at kunne klares for ned omkring det halve af hvad det ville koste i Danmark. Det er en kæmpe besparelse du ikke må gå glip af ved at finde et værksted i Tyskland.

Den store besparelse opnås til dels ved den væsentligere lavere momssats, men også arbejdslønnen er lavere i Tyskland. Så hvis du er på jagt efter et billigt værksted, så tag et kig på vores liste med tyske autoværksteder her.

Flere af værkstederne tilbyder også nat service, hvor du afleverer din bil om aftenen, servicetjekket bliver så udført om natten. Næste dag kan du i ro og mag afhente bilen igen og du kan selvfølgelig leje en kunde bil natten over.

Billig service på bilen er ikke det eneste du med fordel kan gøre brug af på de tyske værksteder. Almindelige reparationer og udskiftning af dele klares også til en helt anden pris end i Danmark. Er du på jagt efter et autoriseret værksted er det heller ingen problem i Tyskland. De findes til de fleste bilmærker lige nede over grænsen, om det så er et Ford værksted Mondeoen eller et Opel værksted til Astraen.

Hvis du bare skal bruge et billigt værksted i Tyskland, der kan klare det hele er det heller ingen problem.         Det eneste du kan være sikker på er, at der er mange penge at spare.

Se Sparty oversigten med over 600 steder at spare syd for grænsen i Tyskland.

Overblik over grænsebutikker ? Klik her