Indisk, græsk eller italiensk mad i Flensborg ?

Indisk, græsk eller italiensk mad i Flensborg ?

Der er masser af italienske, græske og kinesiske restauranter i Flensborg. Men for at spise indisk måtte man hidtil køre helt til Weiche, hvor restauranten »Punjab« efterhånden har eksisteret i nogle år skriver Flensborg Avis. Eksotisk mad i Flensborg har med andre ord fået endnu en udbyder.

Nu er der altså mulighed for at spise mad efter original indiske opskrifter i midtbyen. Det er restauranten »Kamasutra«, der ligger lidt gemt i Rathausstraße ved siden af Deutsche Banks filial.

Udefra ser den måske ikke ud af ret meget. Men inde i restauranten, som man skal gå et par trin ned til, er der en hyggelig atmosfære.

– Hele indretningen har jeg lavet selv, siger Dino Kalemberg, som til daglig driver restauranten.

Hans mor er forpagter af stedet, og de to fik ideen, da de for godt et år siden var på et ferieophold i den indiske by Pearls.

– Vi havde booket en uge, men vi udvidede til tre måneder, fortæller Dino Kalemberg.

Det var især madkulturen, der optog de to kroater, der dengang boede i Hamborg

Der er endnu et tilbud indenfor eksotisk mad i Flensborg. Det er Restaurant Himalaya – indisk restaurant og bar. Restauranten tilbyder både frokostretter og aftenmenuer.

Kilde : Flensborg Avis.

På Sparty kan du få et overblik over de mange muligheder der for at spise godt i Flensborg og omegn. Restauranter og Spisesteder i Flensborg og omegn.