Danskerne rejser fra Hamborg

Rejser fra Tyskland – Hamborg Lufthavn – rejse med tysk rejsebureau

Lufthavnen i Hamborg tiltrækker rejsende danskere som aldrig før. Man forventer i Hamborg, at 300.000 passagerer i år kommer fra Danmark. Det er det højeste antal nogensinde…..

Danskerne rejser fra Hamborg

Det er især i tiden omkring de traditionelle skoleferier, at danske rejsende valfarter til Hamburg Airport. Eksempelvis var der på en enkelt dag i juli, flere danske biler end tyske på lufthavnens parkeringsplads !

Nye ruter

Nye lavprisruter fra Hamborg gør det først og fremmest attraktivt for danskere, at tage turen syd for grænsen. Tidligere i indeværende, år åbnede lavprisselskabet EasyJet hele 11 nye ruter fra Hamburg Airport. EasyJet flyver eksempelvis til mange populære rejsemål i Sydeuropa, som bl.a. Mallorca, Nice og Ibiza.

Derudover er det nok så kendte Ryanair, begyndt at flyve fra storlufthavnen, med 2 ruter til Portugal. Destinationen er den portugisiske hovedstad, Lissabon, og Faro, på den portugisiske sydkyst. Disse ruter tilbydes ikke fra Billund Lufthavn.

Udfordring for Billund

Discountselskabernes oprustning er en stor udfordring for lufthavnen i Billund, som i årets første seks måneder har haft en vækst i passagertallet på 1,6 pct., mens Hamburg Airport i samme periode har fået 7,2 pct. flere passagerer. Billund får i den kommende vinter, reduceret sine afgange med lavprisselskaberne markant.

Stor parkeringsplads

Hamburg Airport har i alt 15.000 parkeringspladser, og den store efterspørgsel betyder, at lufthavnen forudser et rekordår med danske rejsende.

Læs også : Rejsebureau syd for grænsen – Spar i Tyskland